Våre tjenester

Land Blikkenslagerverksted

Blikkenslagerverksted

Tak & Takrenner

Takrenner og nedløp beskytter mot nedbør ved å lede bort regnvannet fra tak og fasade. Vi tilpasser og monterer takrenner og nedløp etter kundens ønsker og mål. Alt leveres i standardfarger og dimensjoner fra leverandør.

Taket er den viktigste delen av huset ditt. Det skal holde hele huset tørt ved å holde regn, snø og sludd ute. Vi setter de fleste typer tak, for eksempel takstein, plater og shingel.

Land Blikkenslagerverksted tilpasser oss dine ønsker slik at du skal kunne føle en trygghet ved å bruke oss.

Blikkenslagerverksted fasade

Fasader

Land Blikkenslagerverksted leverer og monterer både prefabrikerte plater og kassetter etter kundens ønske. Vi har også de nødvendige fagkunnskapene som trengs for å utføre spesialdetaljer rundt vinduer, balkonger, ventiler, hjørner og utstikk.

Vi leverer alt innen fasadeplater. De mest brukte materialer er rustfritt eller galvanisert stål, aluminium eller sink. Men også andre typer materialer som kobber og kompositt kan benyttes. Vi kan tilpasse fasadeplater på stedet.

pipebeslag blikkenslagerverksted

Pipebeslag

Pipebeslag beskytter pipen fra vær og vind. Vi tilpasser og monterer pipebeslag i en rekke former og utførelser. Vi lager spesialtilpassede beslag ut fra dine mål, ønsker og spesifikasjoner.

Den beste beskyttelsen for pipen er de heldekkende beslagene. Disse sørger for at vann ikke trekker inn og ødelegger pipen. Når du bestiller pipebeslag er det fint om du spesifiserer om det er beslag til en ventilert eller uventilert pipe. Dette er viktig med tanke på mål og utførelse. Feil kan gi konsekvenser som blant annet kondens.

Ventilasjon blikkenslagerverksted

Ventilasjon

Land Blikkenslagerverksted leverer og monterer energieffektive og balanserte ventilasjonsanlegg til både nye og eksisterende bygg. Vi leverer både ventilasjonssystemer, ventilasjonsagregater, kanalsystemer og luftfordelings-komponenter. Vi kommer på befaringer til eksisterende ventilasjonssystemer for service eller oppgradering av blant annet balansert ventilasjon.

I henhold til forskrifter skal alle nye boliger ha balansert ventilasjon. Det betyr blant annet at luften skal byttes ut minimum annenhver time. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning er sannsynligvis det enkelttiltaket som gir best effekt for redusert energibruk.